Jedan od najvećih događaja ove godine, kada je u pitanju zaštita na radu, zasigurno je: “6. Međunarodni stručno – znanstveni skup Zaštita na radu i zaštita zdravlja 2016” koju organizira Veleučilište u Karlovcu, Hrvatski zavod za zaštitu zdravlja i sigurnost na radu, Zavod za unaprjeđenje zaštite na radu te Boise State University – Center for Health Policy.

Tvrtka Linija koda d.o.o. je sa svojim projektom WebZNR jedan od sponzora skupa te ćemo kroz slijedeća tri dana imati priliku prezentirati svim zainteresiranima vodeće rješenje na tržištu kada je u pitanju zaštita na radu i zaštita od požara.

Kako bi sve sudionike skupa dodatno zainteresirali za WebZNR aplikaciju odlučili smo organizirati nagradu igru u kojoj će svi sudionici moći uz malo znanja i sreće osvojiti LENOVO Tab 3 tablet.

Sve što je potrebno za sudjelovanje u nagradnoj igri je da polaznici 6. Međunarodnog stručno – znanstvenog skupa točno popune kratki upitnik te nam ostave svoje osobne podatke. U petak 23.9.2016 održati ćemo izvlačenje putem kojeg ćemo saznati tko je dobitnik LENOVO tablet uređaja.

NAGRADNA IGRA

Točno odgovorite na naša pitanja i uz malo sreće osvojite Lenovo Tab 3 QuadCore/1GB/8GB/WiFi+3G/7"
2017-09-12T14:39:25+02:00 21.09.2016|
Da biste isključili Google Analytics kliknite ovdje