Drago nam je objaviti kako je između tvrtki Linija koda d.o.o. i Zelene tehnologije d.o.o. dogovorena suradnja i zajednički nastup na tržištu. Naime, kako bi svojim klijentima osigurali potpunu uslugu u svim segmentima zaštite na radu, zaštite od požara, zaštiti okoliša i upravljanju otpadom tvrtke su odlučile  zajednički pristupiti tržištu.  Činjenica da tvrtke nisu išle u zasebno razvijanje aplikacija za segmente tržišta na kojima nisu usko specijalizirane samo je još jedan pokazatelj zajedničke poslovne filozofije u kojoj je kvaliteta proizvoda primarna.

Prepoznavanjem kvalitetnog proizvoda i rada svojih kolega dovelo nas je do ideje o suradnji koja je ovih dana i realizirana potpisivanjem ugovora. Obzirom da obje tvrtke koriste ista tehnološka rješenja za razvoj aplikacija, našim klijentima, budućim i sadašnjim, osiguravamo jednako kvalitetna rješenja u svim navedenim područjima, a zajedničkim nastupom podižemo kvalitetu i ponudu na tržištu.

Više o aplikacijama Waste Control, Communal Control, Toxic Control, UPS aplikaciji i drugim proizvodima tvrtke Zelene tehnologije d.o.o. potražite na linku www.zelenetehnologije.hr