Drago nam je objaviti kako smo ovih dana konkretizirali suradnju sa Veleučilištem u Karlovcu i kako će od sada aplikacija WebZNR biti dio službenog kurikuluma stručnog studija zaštite na radu.

VUKA-logo-300Naime, tvrtka Linija koda d.o.o. od samog početka veliku pozornost posvećuje društveno odgovornom poslovanju. Zbog toga smo ovih dana potpisali suradnju pri čemu će naša tvrtka osigurati sve potrebne resurse kako bi polaznici Veleučilišta u Karlovcu mogli u sklopu praktičnih vježbi koristiti aplikaciju WebZNR koju već koristi veliki dio realnog sektora.

Na ovaj način studenti će imati priliku upoznati se sa praktičnim dijelom vođenja evidencija na aplikaciji koju koriste neke od najvećih tvrtki u Hrvatskoj. Ovim putem će budući stručnjaci zaštite na radu steći praktična znanja u vođenju evidencije što će povećati njihovu konkurentnost kada izađu na tržište rada.

Nama je drago da smo na još jedan način dali svoj doprinos edukaciji budućih stručnjaka zaštite na radu, a ovom suradnjom Veleučilište u Karlovcu je postalo i naš: “WebZNR Silver partner”.

2017-09-12T14:39:25+02:00 10.06.2016|
Da biste isključili Google Analytics kliknite ovdje