Kao što smo već pisali od početka 2020 godine objavljen je novi ISZNR modul aplikacije WebZNR. Ovaj modul omogućava ovlaštenim kućama da na lagan i jednostavan način generiraju zapisnike popunjavajući upitnike kroz aplikaciju WebZNR.

Pokažimo kako izgleda izrada jednog zapisnika kroz ISZNR modul aplikacije WebZNR u svakodnevnom radu:


Korak 1

Korisnik se logira na aplikaciju WebZNR koristeći svoje korisničko ime i lozinku.


Korak 2

Klikom na izbornik: “Dokumenti” odabire stavku: “Zapisnici“.


Korak 3

Ovisno o potrebi korisnik bira mogućnost kreirati novi zapisnik klikom na link: “+Novi” ili iz liste izrađenih zapisnika kroz padajući izbornik: “Akcije“, odabire stavku: “Kopiraj” čime se kopira željeni zapisnik sa svim popunjenim vrijednostima.


Korak 4

Korisnik popunjava upitnik s podacima pri čemu koristi mnoge alate koji će olakšati popunjavanje s nekim predefiniranim vrijednostima (popis zakona, normi, dostupnih mjernih uređaja i sl.).  Podaci o stručnjacima koji su prijavljeni u ISZNR Ministarstva kao i mjerni instrumenti koji su tamo prijavljeni automatski se pojavljuju u padajućim izbornicima.


Korak 5

Nakon što je završio s unosom korisnik ima mogućnost samo spremiti zapisnik kliknuvši na: “Snimi zapisnik“, ( i tako omogućiti daljnje uređivanje u budućnosti) ili može kliknuti opciju: “Snimi i završi” čime se zapisnik trajno sprema i predaje u ISZNR Ministarstva (ukoliko je riječ o zapisniku koji je obavezan za predaju).


Korak 6

Na kraju je zapisnik arhiviran na našim serverima i uvijek dostupan preko istog sučelja. Time je isti zaštićen i za istog se automatski radi sigurnosna kopija.  Isti možete preuzeti u Word ili PDF obliku na svoje računalo s tim da će njegov izgled biti identičan onom predlošku koji ste i do sada koristili za izradu zapisnika.


Osim navedenog kroz isto sučelje moguće je:

 • kreirati radne naloge te pod njih dodavati neograničen broj zapisnika
 • dodavati dototeke (slike, dokumente, sheme i sl.) kao prilog zapisniku ili radnom nalogu
 • dobiti automatsko pobrojavanje zapisnika i radnih naloga prema vlastitom predlošku izgleda šifre dokumenta
 • zapisnike i radne naloge jednostavno možete pretraživati prema nizu parametara (klijent, stručnjak, datum, org.jedinica….)
 • grupno možete eksportirati pojedine radne naloge ili više njih kao i sve zapisnike koji se nalaze u njima
 • po datumu do kada vrijedi ispitivanje kreirat će se obaveze na kalendaru te ćete na vrijeme biti obaviješteni o tome putem email poruke na tjednoj ili mjesečnoj razini
 • …..

Sve navedene mogućnosti kao i mnoge druge rado ćemo demonstrirati na ne obvezujućoj prezentaciji koju možemo održati u vašoj tvrtki ili putem interneta.

  Vaše ime (obavezno)

  Vaša e-pošta (obavezno)

  Predmet

  Vaša poruka