Linija koda d.o.o.

Linija koda d.o.o. osnovana je 2007. godine i primarna djelatnost je softversko inženjerstvo te razvoj aplikacija za poslovne primjene. Tvrtku su osnovali Damir Peharec i Petar Weigand nakon višegodišnjeg rada s mnogim velikim hrvatskim tvrtkama kao zaposlenici ili vanjski suradnici (freelancer). Tvrtka je osnovana s ciljem razvoja poslovnih aplikacija s primjenom na hrvatskom tržištu. Od početka poslovanja tvrtke radimo na razvoju računovodstvenog softvera za male i srednje poduzetnike te na softveru za praćenje i evidenciju zaštite na radu, zaštite od požara i zaštite okoliša.

U proteklih 15ak godina naši djelatnici su surađivali s kontrolnim kućama na poslovima vezanim uz aplikacije za praćenje evidencija zaštite na radu i zaštite od požara. Te aplikacije koriste mnoge hrvatske tvrtke, od malih do najvećih na našem tržištu.

WebZNR je samostalni projekt Linije koda d.o.o. i u 100% je vlasništvu naše tvrtke. S vremenom WebZNR je postala vodeća aplikacija za evidenciju zaštite na radu i zaštite od požara. Trenutno se kroz aplikaciju vodi preko 60000 radnika u preko 300 hrvatskih tvrtki i međunarodnih kompanija koje rade na hrvatskom tržištu.