Hosting aplikacije odvija se u njemačkom datacentru u Nurnbergu.
Aplikaciju poslužuje IIS 8.5 na Windows Serveru 2012 R2 Standard, baza podataka je SQL Server 2014 Standard.
Nadzor resursa server i peformansi izvršavanja aplikacije (server i client side) je kontinuirano puten NewRelic APMa i Server monitoringa. Putem istog sustava implementiran je i alerting za kritične performance indikatore.
Jednom mjesečno obavlja se provjera automatiziranih zadataka koji uključuju Metasploit test, NMAP scan i MS Baseline Security Analyzer scan.
Pristup aplikciji moguć je isključivo putem HTTPS protokola. Pokušaji pristupa aplikaciji putem HTTP-a se redirektiraju na HTTPS. Koristimo StartCom SSL certifikat (https://cert.startcom.org/).
DNS hosting recorda zastitanaradu.hr je globalno redundantan (https://www.cloudflare.com/dns).

Backup podataka nalazi se u Microsoft Azureu (N Ireland) http://azure.microsoft.com/en-gb/support/trust-center/compliance/ . Backup je kompresiran te enkriptiran s AES256 metodom.

Email obavijesti o isteklim rokovima sadrže PDF izvještaj. Korisnik ima mogućnost podesiti lozinku za otvaranje PDF priloga. Slanje email poruka obavlja se putem Google Apps email servisa koristeći TLS enkripciju.
Sve lozinke za pristup tehničara, internih servisa i backupa su random generirane s visokom entropijom. Lozinke su pohranjene u prostorijama Linije Koda u KeePass bazi lozinka (AES256, 6.000.000+ transformation rounds).
2017-09-12T14:39:27+02:00 18.06.2015|
Da biste isključili Google Analytics kliknite ovdje