Prošli tjedan sudjelovali smo na stručnom skupu: “Zaštite zdravlja i sigurnost na radu”, u organizaciji Hrvatske udruge za zdravo radno mjesto. Na skupu smo sudjelovali u prezentacijskom dijelu skupa gdje smo svim zainteresiranima predstavili aplikaciju WebZNR i njene mogućnosti sa naglaskom na primjere iz prakse. Iako je naše predavanje bilo zadnje taj dan ugodno smo iznenađeni velikim brojem stručnjaka zaštite na radu koji su ostali kako bi saslušali našu prezentaciju. Prilikom prezentacije prikazan je i naš novi video uradak o aplikaciji i njenim mogućnostima. 

Na kraju prezentacije smo imali i niz pitanja na koja smo rado odgovorili. S naše strane možemo samo izraziti veliku zahvalnost organizatorima konferencije i njenim sudionicima, a njihova pitanja dokaz su njihove zainteresiranosti za ovakva aplikacijska rješenja vođenja evidencija ZNR i ZOP.

Također nam je drago da je naša prezentacija ocijenjena od strane polaznika sa odličnim ocjenama što je najbolja moguća nagrada za trud koji smo uložili. 

Pored nas na skupu su još predavanje imali gospodin Jere Gašperov iz Ministarstva rada i mirovinskog sustava, gospodin Nenad Puljić iz Ministarstva rada i mirovinskog sustava, gospodin Vitomir Begović ravnatelj ZUZNR-a, profesor Goran Pichler sa kuvajtskog veleučilišta te gospođa Sanja Morić iz Hrvatskog zavoda za transfuzijsku medicinu kao primjer iz prakse. 

Unutar predavanja naših prethodnika mogli su se čuti pojmovi poput: osposobljavanje djelatnika, loša organizacija rada u tvrtkama kada je u pitanju ZNR, sudjelovanje djelatnika u zaštiti na radu, ažurnost podataka, rad van ureda, nepravilno popunjavanje obrazaca, rad na izdvojenim lokacijama, dokumentacija na izdvojenim lokacijama,  automatsko popunjavanje obrazaca, standardizacija podataka, skupno ažuriranje podataka , godišnji izvještaji i sl. što je bio odličan uvod u naše predavanje gdje smo jednostavno mogli prikazati na koji način aplikacija WebZNR može riješiti ovakve probleme

2017-09-12T14:39:23+02:00 2.02.2017|
Da biste isključili Google Analytics kliknite ovdje