Veleučilište u Rijeci je 25.travnja organiziralo drugi susret povodom održavanja nacionalnog dana zaštite na radu. Mi smo u sklopu susreta dobili priliku prezentirati studentima i svim nazočnima aplikaciju WebZNR, njene mogućnosti i primjere iz prakse. 

Susret je počeo prigodnom uvodnim riječima dekana Veleučilišta u Rijeci  Saše Hirniga te ravnatelja zavoda ZUZNR Vitomira Begovića.  Nakon toga smo mogli čuti nešto više o projektu Erasmus+ te o organizaciji e-learning tečaja iz područja Zaštite na radu. O tome su više govorile Ivana Teklić (ZUZNR) te Maja Gligora Marković (VELERI). Mi smo predstavili aplikaciju WebZNR kao vodeće rješenje na tržištu, a odmah nakon nas prezentaciju je imao i Igor Minga voditelj odjela Zaštite na radu u brodogradilištu Viktor Lenac gdje se također koristi WebZNR aplikacija za vođenje evidencija.

Nakon toga slijedio je dio u kojem su studenti Veleučilišta u Karlovcu prezentirali svoj rad: “Određivanje kakvoće vode ispitivanjem standardnih ekoloških parametara“, dok su studenti Veleučilišta u Rijeci prezentirali svoj rad: “Istraživanje o provedbi osposobljavanja za rad na siguran način kod poslodavca koji zapošljavanju do uključivo 49 radnika“.

Nakon završne riječi susret se nastavio u prigodnom druženju u sklopu Veleučilišta u Rijeci gdje su svi sudionici imali priliku na manje formalan način porazgovarati o zaštiti na radu i problemima s kojima se suočavamo. 

Mi se i ovim putem zahvaljujemo na pozivu te se nadamo kako će ovo biti samo početak jedne veće suradnje koja je počela korištenjem naše aplikacije u kurikulumu Veleučilišta. 

2017-09-12T14:39:22+02:00 26.04.2017|
Da biste isključili Google Analytics kliknite ovdje