Izuzetno nam je drago objaviti kako smo ovih dana u Zagrebu dogovorili partnerstvo sa tvrtkom Algebra. Algebra je vodeće regionalno učilište koje je u 18 godina rada uspješno školovalo više od 100 000 polaznika seminara i 30 000 polaznika različitih programa obrazovanja. Sa 45 vrhunski opremljene učionice Algebra je prisutna u 20 gradova u Hrvatskoj, a putem online učionica pokrivaju svaki kutak regije i čine najveću edukacijsku mrežu u ovom dijelu Europe.

SilverOdmah za početak suradnje korisnicima WebZNR aplikacije i onima koji će to tek postati možemo ponuditi izvrsnu mogućnost da upisom pripremnog seminara za polaganje općeg dijela stručnog ispita za Stručnjaka zaštite na radu I. stupnja i pri tome ostvare čak 50% popusta na redovnu cijenu.

Naime, Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava utvrdilo je kriterije prema kojima poslodavci koji zapošljavaju do uključivo 49 radnika, poslove zaštite na radu od sada mogu obavljati samostalno uz jednokratan trošak polaganja općeg dijela stručnog ispita što je poslodavcima dugoročno najisplativija opcija. Samostalnim obavljanjem poslova zaštite na radu poslodavci su u mogućnosti kontrolirati svoje troškove i svesti ih na minimum.

Savladajte potrebna znanja za polaganje stručnog ispita putem: Pripremnog seminara za polaganje općeg dijela stručnog ispita za Stručnjaka zaštite na radu I. stupnja i uz jednokratni trošak regulirajte zakonsku obvezu!

Rezervirajte svoje mjesto u učionici i kao korisnik WebZNR aplikacije ostvarite popust od 50% na redovnu cijenu seminara (prilikom prijave u napomenu navesti WebZNR).

Svi polaznici Veleučilišta Algebra imate će mogućnost registriranja i besplatnog korištenja aplikacije WebZNR u neograničenom trajanju.

Još jedom izražavamo zadovoljstvo postignutom dogovorom te vjerujemo kako će ovo biti samo početak dugoročne i uspješne suradnje.

 

Algebra-OU-RGB-h-(1)

2017-09-12T14:39:26+02:00 18.05.2016|
Da biste isključili Google Analytics kliknite ovdje