Prošli tjedan u Zagrebu je održana je konferencija: “Zaštita na radu 2016.”, u organizaciji tvrtke Verlag Dashofer. Tvrtka Verlag Dashofer d.o.o. je profesionalna izdavačka kuća odnosno podružnica međunarodne kompanije Verlag Dashöfer sa sjedištem u Njemačkoj. Dodirna točka sa WebZNR aplikacijom se desila putem jednog od njihovih projekata, a to je online knjižnica za područje zaštite na radu koju možete pogledati na stranici zastitanaradu.dashofer.hr .

U sklopu tog projekta tvrtka Verlag Dashofer održala je konferenciju na kojoj je sve zainteresirane pobliže upoznala sa obavezama poslodavca iz zaštite na radu, sudskoj praksi pri naknadi štete/troška, označavanje radnog prostora, odabir zaštitne opreme prema procjeni rizika te uloga medicine rada u zaštiti zdravlja radnika. Puna dvorana Kongresnog centra Forum (poslovni centar Green Gold) bila je najbolji pokazatelj kvalitete konferencije i predavača koji su na njoj sudjelovali.

Tvrtka Linija koda d.o.o. je na konferenciji sudjelovala kao partner te je u sklopu same konferencije predstavila svoj projekt WebZNR svim zainteresiranim sudionicima konferencije. Veliki interes i činjenica da veliki broj polaznika je već čuo ili već koristi našu aplikaciju dobar je pokazatelj kvalitete našeg proizvoda.

Kao naši partneri tvrtka Verlag Dashofer će u budućnosti svim svojim polaznicima i pretplatnicima moći ponuditi besplatnu aplikaciju za sve privrednike do 50 zaposlenih čime će pretplatnici portala zastitanaradu.dashofer.hr dobiti dodatnu vrijednost.

Mi samo možemo još pohvaliti profesionalnost svih djelatnika tvrtke Verlag Dashofer pri organizaciji konferencije te se nadamo dugoj i uspješnoj suradnji.

 

2016-08-22T15:55:07+02:00 7.06.2016|
Da biste isključili Google Analytics kliknite ovdje