Konferencija:”IT u službi zaštite na radu” pokazala se kao pun pogodak bar ako se pita nas kao organizatora konferencije. Naime, sve ono što smo očekivali od konferencije i što smo se nadali da ćemo postići smo ispunili. Pokazalo se da itekako postoji interes tvrtki za informatizaciju zaštite na radu i vođenje evidencija, osposobljavanja itd. Na konferenciju smo uspjeli dovesti sve relevantne predavače koji su bili osobe sa izvora informacija o temama o kojima smo željeli govoriti. 

Predavanja su, kako smo i očekivali, bila informativna i predavači su se držali tema svojih predavanja poštujući gusti raspored konferencije. 

I odaziv je bio odličan pogotovo ako se uzme kako veliki broj naših klijenata se ne nalazi u Zagrebu i činjenicu da je već počela sezona internih domjenaka i raznih stručnih konferencija. 

Naši korisnici imali su priliku poslušati naše planove za razvoj aplikacije dok su novi korisnici mogli vidjeti što to sve možemo ponudi putem WebZNR aplikacije i koja su druga IT rješenja na tržištu u ponudi

U svakom slučaju ukupnu ocjenu konferencije ostavljamo sudionicima iako su njihovi dojmovi nakon iste redom pozitivni što dokazuje činjenica da su i na zadnjem predavanju ostali skoro svi sudionici konferencije. 

Još jednom koristimo priliku zahvaliti se svim polaznicima, a posebno svim predavačima na uloženom trudu i vremenu