Naš kontinuirani rad na razvoju aplikacije WebZNR je ono što nas najviše razlikuje od konkurentskih rješenja. Kada se tome doda činjenica da je cijeli razvoj aplikacije WebZNR isključivo baziran na povratnim informacijama koje dobivamo od naših korisnika ne treba čuditi što samo lider na tržištu kada su u pitanju evidencije zaštite na radu i zaštite od požara. 

Tako smo na prijedlog naših korisnika dodali novu funkcionalnost na početnu stranicu aplikacije. 

Naime,  od sada ispod kalendara na početnoj stranici u tabličnom prikazu imate karticu: “Promjene radnog mjesta“, gdje će vam se prikazivati sve promjene radnih mjesta u određenom razdoblju kako bi na što lakši način mogli pratiti koji radnici su promijenili radno mjesto. Kao što znamo ovaj podatak je bitan jer promjena radnog mjesta često može značiti promjenu uvjeta rada odnosno potrebu za novih osposobljavanjima, pregledima ili zaštitnom opremom. Na ovaj način ćete od sada kroz početnu stranicu aplikacije moći brzo i jednostavno provjeriti koji radnik je promijenio radno mjesto odnosno s kojeg radnog mjesta je otišao i koje je njegovo novo radno mjesto

Ovo je pogotovo važno za naše korisnike koji imaju automatizirane sinkronizacije s bazom podataka svoje kadrovske službe i sl. jer im omogućava jednostavnije praćenje promjena u tvrtki kada su u pitanju radnici i radna mjesta. 

Kao i u drugim dijelovima aplikacije i ovdje imate odmah mogućnost napraviti i akcije, ažurirati evidenciju radnika, preuzeti dokumentaciju i sl. 

NAPOMENA: ako je za istog radnika tijekom jednog dana više pute promijenjeno radno mjesto aplikacije će bilježiti samo njegovo početno radno mjesto taj dan i zadnje radno mjesto na koje je dodan taj dan. Sva radna mjesta za taj isti dan koja su mijenjana se ne evidentiraju. Ova mogućnost vam omogućava da radniku tokom istog radnog dana više puta promijenite radno mjesto, a da vam se pri tome ne evidentiraju nepotrebni podaci.