Kao što smo već pisali od početka 2020 godine u upotrebi je ISZNR modul aplikacije WebZNR. Ovaj modul je namijenjen prvenstveno ovlaštenim kućama i tvrtkama koje za svoje potrebe imaju ovlaštenja. Modul omogućava izradu zapisnika o ispitivanju uređaja i objekata, osposobljavanju i svim drugim dokumentima koje kreiraju ovlaštene kuće. Naravno aplikacija ima mogućnost automatski predavati svu potrebnu dokumentaciju u sustav Ministarstva.

Nakon što je iza nas gotovo pola godine korištenja modula od strane više ovlaštenih kuća sada su se iskristalizirale neke mogućnosti koje smo dodali na aplikaciju. Nove mogućnosti su naravno razvijene bez dodatne naknade za naše klijente i dostupne su na korištenje svim novim klijentima.

Među prvima koje smo išli razviti je ISZNR izvještaj koji vam omogućuje da, kao i kod drugih izvještaja u aplikaciji, grupiranjem i filtriranjem podataka dobijete prilagođene izvještaje iz svih zapisnika koji su generirani u modulu ISZNR. U priloženoj slici možete pogledate koje sve mogućnosti grupiranja i filtriranja podataka imate na raspolaganju:

Ovo je samo jedna od novosti koju smo razvili za vas, a koje ćemo vam predstaviti u narednom razdoblju.

Ovim nastavljamo kontinuirani razvoj aplikacije, razvoj novih mogućnosti i usavršavanje postojećih. Za sva dodatna pitanja molimo da nas kontaktirate.