Aplikacija WebZNR vam kroz sebe nudi jednostavan sustav kreiranja velikog broja izvještaja ovisno o vašim potrebama. Naime, za razliku od nekih aplikacija WebZNR vas ne sputava korištenjem samo najčešćih izvještaja u obliku predložaka. Kako bi na što bolji način mogli iskoristiti sve mogućnosti aplikacije i podatke koji se u njoj nalaze našim smo klijentima od samog početka omogućili da filtracijom i grupiranjem podataka dobiju ogromni broj prilagođenih izvještaja. 

No od naših smo korisnika nedavno dobili odličan prijedlog da uvedemo mogućnost spremanja filtera pri kreiranju izvještaja pošto mnogi naši klijenti koriste dosta standardiziranih izvještaja. Kako bi ih oslobodili konstantnog unosa istih zadanih parametara predložili su da omogućimo kreiranje predložaka filtera od strane korisnika. 

Ta nam se ideja jako svidjela te smo ju naravno i razvili bez dodatnih troškova za naše korisnike. 

Od nedavno tako u aplikacije WebZNR imate novi prozor u desnom stupcu gdje možete spremiti svoje filtere i jednostavno ih ponovno pozvati u bilo kojem trenutku kliknuvši na njih. 

Ovo će vam omogućiti da u jedom kliku postavite filtere na na način da dobijete često korištene izvještaje.

Valja naglasiti da je ovo samo još jedna od mnogih promjena koje smo pripremili za vas.

Pozivamo sve naše korisnike da nam i dalje šalju svoje prijedloge promjena i da nam na taj način pomognu učiniti WebZNR aplikaciju još boljom. 

 

2017-09-12T14:39:25+02:00 12.12.2016|