Poštovani korisnici,

obzirom na proglašenu globalnu pandemiju COVID-19 WebZNR tim pažljivo prati pojavu epidemije COVID-19 i provodi mjere usklađene s Vladinim smjernicama i smjernicama Svjetske zdravstvene organizacije. Nastavit ćemo provoditi dodatne mjere u cilju zaštite zdravlja i sigurnosti naših kolega, korisnika i partnera.

Prvo što trebamo naglasiti je da smo, nakon dodatnih provjera, zajedno sa našim partnerima došli do zaključka kako ne očekujemo bilo kakve poteškoće u isporuci naših usluga. Aplikacija WebZNR i vaši podaci u aplikaciji, kao i do sada, apsolutno su sigurni na infrastrukturi naših partnera.

Povećani rad od kuće, rad sa drugih uređaja odnosno povećanje broja prijava i testiranja aplikacije također neće imati nikakav utjecaj na performanse naših servera koji su odlično kapacitirani.

Potičemo održavanje on-line sastanaka i prezentacija kako bi se fizički kontakti, prema preporukama zdravstvenih radnika, sveli na što manju mjeru. Odgodili smo sve događaje poput seminara, team building-a i sl. iz istih razloga.

Naša dežurstva rade redovito putem udaljenog pristupa te svi radnici koji nisu nužni u prostorijama tvrtke rade od kuće.

O daljnjim odlukama ćemo Vas pravovremeno informirati.

Zahvaljujemo na razumijevanju,

Vaš WebZNR tim.