Do sada smo na aplikaciji WebZNR imali grupna ažuriranja radne opreme i objekata no sada smo razvili još bolji način upravljanja grupnim uređivanjima. Željeli  smo dodatno olakšati unos pregleda uređaja i objekata ispitivanja u aplikaciju tako da na jednostavan način možete unijeti ispitivanja po organizacijskim jedinicama, tipovima uređaj i sl.

Sada pod izbornikom Osnovni podaci – Radna oprema i objekti ispitivanja u gornjem desnom kutu pod padajućim izbornikom: “Odaberite grupnu akciju“, imate dodatnu mogućnost: “+Dodaj pregled“. Važno je naglasiti kako nije nužno da u ovom dijelu označite uređaje na kojima želite unijeti preglede jer ćete to moći u slijedećem koraku.

Nakon što kliknete na: “+Dodaj pregled” otvara se stranica aplikacije: “Dodjela pregleda” putem koje možete filtrirati svoju radnu opremu i objekte ispitivanja. Filtriranje radite tako da na zaglavlju svake kolone kliknete na ikonu filtera i odaberete vrijednosti po kojima želite raditi filtriranje podataka. Moguće je dodati filtracije na više kolona. Nakon što ste završili sa filtriranjima po kolonama  u lijevom stupcu označite radnu opremu ili objekte ispitivanja na kojima želite dodati pregled.

NAPOMENA: kako bi u organizacijskim jedinicama vidjeli i podorganizacijske jedinice te na  taj način mogli filtrirati podatke potrebno je da u postavkama aplikacije imate uključeno opciju: “Prikaži nadređenu org.jed u padajućim izbornicima”.

U donjem dijelu stranice unesite podatke o izvršenim pregledima te klikom na link: “Snimi” dodajete pregled na svu označenu radnu opremu ili objekte ispitivanja.