Suradnja ZUZNR-a i Linije kodaU ponedjeljak 12.6.2017. smo u prostorijama Zavoda za unapređivanje zaštite na radu potpisali Ugovor o suradnji sa Zavodom. Ovim ugovorom smo se obavezali svim tvrtkama na području Republike Hrvatske koje imaju do 49 zaposlenih omogućiti da s nama potpišu ugovor i potpuno bez naknade koriste aplikaciju WebZNR i sve mogućnosti koja ona pruža. 

Ugovorom su definirani uvjeti suradnje dok ćemo mi s naše strane održati seriju predavanja po regionalnim središtima gdje ćemo prezentirati sve mogućnosti aplikacije i rad u aplikaciji. 

Dakle sve tvrtke do 49 zaposlenih imati će mogućnost bez naknade koristiti aplikaciju za svoje potrebe dok će oni koju budu htjeli asistenciju oko vođenja evidencija imati mogućnost istu uslugu zatražiti od ovlaštenih kontrolnih kuća koje su osposobljene za korištenje aplikacije WebZNR. 

Ono što je jako bitno našim trenutnim i budućim korisnicima je činjenica da će ovom suradnjom biti osigurana kompatibilnost aplikacije WebZNR i budućeg informacijskog sustava Zavoda, a time i budućeg Središnjeg nacionalnog informacijskog sustava (Data Collectora).

Tvrtka Linija koda je na ovaj način učinila jedan vrlo koristan i vrijedan alat dostupnim besplatno za preko 150.000 poslovnih subjekata u Hrvatskoj što je samo još jedan pokazatelj robusnosti rješenja koje nudimo i kapaciteta naše infrastrukture. 

Ovim potezom smo učinili presedan na tržištu Hrvatske jer je teško pronaći primjer gdje je privatno razvijena aplikacija na ovakav način učinjena dostupnom za širu upotrebu bez naknade

O svemu su svoje čitatelje izvijestili i na stranicama Zavoda

 

 

2017-09-12T14:39:21+02:00 13.06.2017|
Da biste isključili Google Analytics kliknite ovdje