Tvrtka Cesting d.o.o. potpisala je ugovor o suradnji i korištenju aplikacije WebZNR za vođenje svojih evidencija zaštite na radu i zaštite od požara. Tvrtka Cesting osnovana je 1998 godine od strane Osječko-baranjske županije, a 2008 tvrtka je prošla postupak privatizacije. Trenutno tvrtka Cesting zapošljava 300 djelatnika.

Na nedavnom sastanku u Osijeku prezentirali smo naše rješenje te su pozitivni dojmovi sa sastanka pretočili se u, nadamo se dugu i uspješnu, suradnju. 

Potreba za aplikacijskim rješenjem vođenja evidencija je time veća ako se uzme u obzir da tvrtka posluje na čak 10 lokacija te izuzetno pedantno vodi svoje evidencije. 

Tvrtka Linija koda ne krije zadovoljstvo ovom suradnjom pogotovo ako se uzme u obzir da je tvrtka Cesting odlučila prestati koristiti konkurentsko rješenje za vođenje evidencija koje nije zadovoljavalo njihove potrebe i zahtjeve. 

U prodajnom smislu ova suradnja je bitna jer će nadamo se biti samo prva od mnogih na istoku Hrvatske koji do sada nije bio pokriven našim prodajnim planovima što će se u narednom razdoblju značajno promijeniti.