It Biz Crunch portal i medijska kuća Vidi organizirali su, povodom IT Biz Expo konferencije, katalog: “Who is Who in IT 2017” kojim su željeli upoznati posjetioce sajma i svoje čitatelje sa najzanimljivijim IT rješenjima na hrvatskom tržištu.

Stručni žiri u sastavu g.Kristijan Zimmer (predsjednik Hrvatskog informatičkog zbora), g.Zvonimir Stanić (član upravnog odbora Hrvatskog informatičkog zbora), g.Aleksandar Skendžićg.Dinko Kadi (zamjenik glavnog urednika časopisa Vidi) te g.Tomislav Kotnik ( glavni urednik i osnivač časopisa Vidi) odabrali su 50 IT rješenja koja po njihovom sudu predstavljaju ono najbolje u IT-u što Hrvatska trenutno nudi. 

Nama je jako drago da je jedan od IT projekata među odabranih 50 i aplikacija WebZNR pogotovo ako se uzme da je 10 mjesta bilo rezervirano za Star up tvrtke. 

Na ovaj način smo dobili još jednu potvrdu da je struka prepoznala naš radi i kvalitetu proizvoda koji nudimo, a koji vi, naši dragi korisnici, koristite za vođenje svojih evidencija zaštite na radu i zaštite od požara.