Prošlog tjedna tvrtka Linija koda d.o.o. je bila sudionik 6. Međunarodnog stručno – znanstvenog skupa Zaštita na radu i zaštita zdravlja 2016 na kojem smo predstavili svoju aplikaciju za vođenje evidencije zaštite na radu i zaštite od požara – WebZNR. U sklopu Skupa imali smo info pult na kojem su se svi zainteresirani mogli pobliže upoznati sa vodećim informatičkim rješenjem na tržištu kada je u pitanju zaštita na radu. Također sudionici skupa mogli su tako doznati sve novosti o aplikaciji te dobiti odgovor na pitanja vezana uz aplikaciju, njene funkcionalnosti i razvoj.

6. Međunarodni stručno – znanstveni skup Zaštita na radu i zaštita zdravlja 2016 bio je odlična prilika za susrete sa mnogim našim postojećim korisnicima te razgovor sa potencijalnim korisnicima aplikacije u budućnosti. Jako nam je drago bili primijetiti kako aplikacija WebZNR je itekako poznata većem dijelu polaznika što pak znači da naš trud oko prezentacije aplikacije tokom proteklih par godina nije uzaludan. Također smo sudjelovali na velikom broju predavanja jer su nas neke teme Skupa itekako interesirale. Skup je bio i prilika da razgovaramo sa ljudima iz državnih institucija, HZZO-a i slično čiji rad se na ovaj ili onaj način utječe na našu aplikaciju i njene funkcionalnosti.

U sklopu Skupa smo također organizirali i nagradu igru u kojoj su svi sudionici mogli osvojiti Lenovo tablet ukoliko popune kratki upitnik o aplikaciji. Odaziv na nagradnu igru je bio odličan te smo zadnji dan organizirali izvlačenje gdje je izvučen broj 1 pod kojim se krila gospođa Ana Marija Grančarić inače profesorica Tekstilno-tehnološkog fakulteta u Zagrebu kojoj smo uručili nagradu.

Profesorica Grančarić nije krila svoj oduševljenje nagradom pri čemu je istaknula da je ovo prvi puta da je osvojila nagradu na nagradnim igrama. Naše mišljenje je kako je nagrada otišla u prave ruke.

 

2017-09-12T14:39:25+02:00 26.09.2016|
Da biste isključili Google Analytics kliknite ovdje