WebZNR tim je za kraj godine pripremio još jednu akciju. Naime, odjel za zaštitu na radu tvrtke koja od 01.10.2016 od 31.12.2016 godine potpišu ugovor i počnu koristiti aplikaciju WebZNR dobit će na dar tablet uređaj.

Kako je jedna od mnogih prednosti aplikacije WebZNR naspram konkurentskih rješenja i mogućnost rada na uređajima s različitim dijagonalama ekrana željeli smo pomoći novim korisnicima da tu mogućnost i iskoriste te putem novog tablet uređaja vode evidenciju zaštite na radu i zaštite od požara. Podsjetimo, aplikacija WebZNR je testirana za rad na svim veličinama ekrana i njena prilagodljivost će vam omogućiti potpunu funkcionalnost aplikacije WebZNR na tablet i smart mobilnim uređajima.

Kako se unutar aplikacije nalaze svi podaci o zaposlenicima, strojevima, radnim mjestima, ispitivanjima… te kako u sklopu aplikacije kreirate i digitalnu arhivu svih vanjskih dokumenata (zapisnici o ispitivanju i sl.) tablet uređaj će vam omogućiti da u svakom trenutku imate nadzor nad aplikacijom i svim dokumentima iz dlana vaše ruke.

Svi oni koji bi željeli iz prve ruke čuti sve informacije o aplikaciji mogu nas kontaktirati nakon čega ćemo organizirati neobaveznu prezentaciju aplikacije u prostorijama vaše tvrtke.

 

tablet-banner700-2

2017-09-12T14:39:25+02:00 29.09.2016|