U Zadru se trenutno održava 7. Međunarodni stručno-znanstveni skup Zaštita na radu i zaštita zdravlja u sklopu kojeg, u ulozi sponzora skupa, sudjeluje i naša tvrtka. Skup je počeo u srijedu 12.9. registracijom i koktel večerom, a traje sve do subote 15.9.

Skup organiziraju : Veleučilište u Karlovcu (VUK), Hrvatski zavod za zaštitu zdravlja i sigurnost na radu (HZZZSR) i Boise State University- Center for Health Policy (Boise, Idaho, USA), te se na njemu očekuje preko 250 sudionika iz 10ak zemalja. Veliki broj predavanja i tema te interesantni predavači jamac su da će skup i ove godine ponuditi pregršt informacija svima zainteresiranima. 

Ovaj skup je već postao poznat u znanstveno-stručnim i gospodarskim krugovima kako u zemlji tako i u inozemstvu. Stručnjaci iz industrije i drugi sudionici doznati će iz prve ruke sve što je novo u području zaštite na radu i zaštite zdravlja.

Kao i prethodne godine WebZNR je jedan od pokrovitelja skupa, a veliki broj sudionika i predavača na skupu već koriste WebZNR za vođenje svojih evidencija zaštite na radu i zaštite od požara.