Na novom ažuriranju aplikacije WebZNR dodana je mogućnost da uz pregled uređaja ili objekta ispitivanja možete dodati datoteku odnosno zapisnik o ispitivanju koji vam izdaje ovlaštena osoba. Na ovaj način ćete uz svako ispitivanje moći imati i evidenciju dokumentacije koja ide uz to.

Na isti način možete dodati dokumentaciju i na pregledima koje već imate upisano u aplikaciji. Postupak je prilično jednostavan:

Nakon što dodate novi pregled imate novu mogućnost: “Snimi i dodaj datoteku“. Ova opcija vam omogućuje da nakon što se snime podaci o pregledu u istom sučelju kliknete na ikonu spajalice i pod ovim pregledom dodate datoteku.

Što se tiče starih pregleda tu pak možete otići na popis pregleda, kliknuti na padajući izbornik: “Akcije“,  te odabrati opciju: “Otvori“. I pod starim pregledom u gornjem desnom kutu sada se vidi ikona spajalice koja vam omogućuje dodavanje datoteke pod taj pregled.

Vjerujemo da će mnogima nova mogućnost pomoći u radu, a mi i dalje nastavljamo sa razvojem funkcionalnosti aplikacije. Također pozivamo sve one koji koriste aplikaciju WebZNR da nam se slobodno obrate sa prijedlozima za nove mogućnosti aplikacije odnosno razvojem postojećih.