I kada je modul ISZNR u pitanju imamo cijeli niz novih mogućnosti koje pripremamo za sve trenutne i buduće korisnike. Naime, kao što mnogi već sigurno znaju kroz modul ISZNR aplikacije WebZNR moguće je raditi radne naloge pod koje se naknadno može dodati neograničeni broj zapisnika.

Kako smo kroz analizu rada naših korisnika primijetili da se u većini slučajeva svi zapisnici koju su rađeni pod jednim radnim nalogom predaju istovremeno u sustav Ministarstva željeli smo pojednostavniti našim korisnicima taj postupak. Do sada su korisnici morali otvoriti zapisnik i kliknuti: “Spremi i završi” kako bi predali zapisnik u sustav Ministarstva no sada to mogu napraviti tako da odaberu više zapisnika ili sve te ih putem grupne akcije završe i predaju u Ministarstvo.

Ako odaberete sve zapisnike uključujući i one koje ste već predali aplikacija će naravno predati samo one koji do tada nisu bili predani.

Također već od prije imat novu mogućnost u postavkama aplikacije. Pod postavkama korisnika za tvrtku imate mogućnost kliknuti na opciju: “Prikaži samo moje naloge na zapisnicima”, čime će se u popisu prikazivati samo vaši radni nalozi odnosno neće više vidjeti radne naloge koje rade ili su radili vaše kolege.

Ovo je samo još jedan mali primjer kako kontinuirano radimo na finom ugađanju aplikacije kako bi našim korisnicima rad u istoj bio što brži, sigurniji i lakši.

Vaš WebZNR tim