U prostorijama Zavoda za unapređivanje zaštite na radu održali smo sastanak s predstavnicima Zavoda te predstavnicima Hrvatske udruge poslodavaca, Udruge malih i srednjih poduzetnika  i Hrvatske obrtničke komore povodom ponude tvrtke Linija koda d.o.o. da se za 150.000 pravnih subjekata u Hrvatskoj omogući korištenje aplikacije WebZNR bez naknade

Nakon što smo potpisali sporazum o partnerstvu između naše tvrtke i Zavoda za unapređivanje zaštite na radu u sklopu Zavoda organiziran je radni sastanak na kojem su dogovorene daljnje smjernice u provedbi suradnje. 

Na sastanku je dogovoreno da će Zavod u suradnji s HUP-om i Hrvatskom obrtničkom komorom, uz sudjelovanje stručnih osoba Linija Koda d.o.o. organizirati predstavljanje i pružanje uputa za rad s aplikacijom WebZNR zainteresiranim poduzetnicima i obrtnicima na skupovima koji će se održati u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku i Varaždinu.

Na ovaj način se nastavljaju poduzimati sve potrebne predradnje koje će rezultirati da aplikacija WebZNR, trenutno vodeća aplikacija u Hrvatskoj kada je u pitanju vođenje evidencija ZNR-a i ZOP-a, bude dostupna bez naknade za više od 150.000 poslovnih subjekata u Hrvatskoj koji imaju do 49 zaposlenih. 

Koliko je nama poznato ovo je presedan u Hrvatskoj, a i šire da jedno vodeće rješenje na tržištu se nudi bez naknade mikro i malim poduzetnicima kako bi se olakšalo njihovo poslovanje i na istinski način povećala sigurnost na radu u Hrvatskim malim tvrtkama

Više na zuznr.hr

2017-09-12T14:39:21+02:00 7.07.2017|
Da biste isključili Google Analytics kliknite ovdje